SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
F10

Välkommen till IF Hallbys lag F10!

Flickor födda 2010 som tränar, spelar serie och har kul ihop!

 

Nya spelare är alltid välkomna! Är du intresserad av att spela med Hallby F10 är du varmt välkommen att höra av dig till huvudtränare Tina Lindholm. 

 

Träningstider hittar du under Kalender och kontaktuppgifter under fliken Kontakt. 

Gott nytt F2010!
2023-01-02 13:31

Gott nytt år! Hoppas att ni alla fått en bra start på 2023. Det är dags att se fram emot årets fotbollssäsong. Vi smygstartade lite innan nyår med några inomhuspass med ett gäng tjejer som var riktigt taggade. Redan vid andra träningstillfället undrade de om vi inte kunde köra beep-test någon gång :) 

 

I år går vi upp till 9-manna. "Riktig fotboll" med större mål, större plan och offside. Truppen har blivit mindre då vi fått en del avhopp av både tränare och spelare. Det är redan några av er föräldrar som hört av sig och undrat om vi behöver hjälp vilket är toppen. Håller på att formera en stab. Det kommer behövas både adminhjälp, ledarhjälp och andra vuxna som kan bistå både på, och vid sidan av plan. Hör gärna av er om ni är fler som kan hjälpa till!

 

Med endast 12 spelare kvar i truppen så kommer vi att försöka få till ett samarbete med F2011 där vi kommer att ge dem möjlighet att skicka upp 5 spelare till våra träningar för att vi ska bli fler och kunna genomföra spelövningar. Vi kommer således bara anmäla ett lag till serien. 

 

Vidare så är laget anmält till en cup i Ulricehamn den 15-16 april. Skulle också vara kul om vi kunde åka iväg på någon cup lite längre bort med övernattning. Till detta skulle vi behöva driva in pengar till laget. Hör gärna av er om ni någon ide om hur det skulle kunna genomföras. Vi behöver alltså en ekonomiansvarig ;)

 

Träningarna startar igång igen torsdagen den 19e januari. Återkommer med kallelser. Glöm inte anmäla! Kommer bli ett grymt kul häng med dessa tjejer i år. Nu kör vi!

Sverige - Spanien
2022-09-04 19:43

Imorgon är det återigen dags för U23-landskamp. Denna gång möter Sverige Spanien. Matchstart kl. 18.00. Vi gör som senast och samlas med cyklar på Hallby kl. 17.00. Sedan hojar vi gemensamt bort Stadsparksvallen. Glöm inte att ta med lås!

 

Biljettkostnad 50:-/spelare. Swisha mig på 072-14 20 579

Skicka med tjejerna en extra tröja/jacka samt en kioskpeng. 

Ta gärna på er blå-gula kläder. 

 

Heja Sverige!

 

Inställd träning v.25
2022-06-20 18:50

Många spelare som är bortresta eller inte kan träna. Dessutom fotbolssskolevecka. Veckans båda träningspass ställs in.

Kallelser till träningar och matcher
2022-06-15 14:51

Igår på träningen påpekade jag vikten av att närvara på träningarna. Tjejerna är nu 12 år och det är lite mer än hopp och lek. Vissa av dem är väldigt fotbollsintresserade och hängivna till sporten. Det är inte längre okej med "jag kände inte för det".

 

Har man inte varit på träningarna på ett tag kan man inte heller räkna med att få spela match.

 

För att kunna planera och hålla kvalitet på träningarna så kommer här en påminnelse om vikten av att anmäla eller avanmäla om man inte kommer. Flera avhopp gör att det inte går att göra vissa övningar eller lagindelningar.

Vecka 23 - behov av bilar
2022-06-12 18:50

Notera att vi kommande vecka tränar på tisdag och onsdag. 

Tisdagens träning sker som vanligt på Bymarksvallen kl. 18.30. På onsdag däremot ska vi göra ett besök på Jordbrovallen och få en gästträning av Jsödras Damlag.

Samling 15.50 på Bymarksvallen för avresa kl. 16.00. Träningen pågår kl. 16.30-18.

För att kunna ta tjejerna dit ner så skulle det behövas ytterligare några bilar. Finns det någon förälder som har möjlighet att ställa upp? Antingen dit eller hem.

Kontakta mig i så fall via sms eller messenger. 

072-14 20 579