SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
Fotboll

Material från ledarkickoffen 11 mars finns publicerat
2023-03-18 12:52

Lördagsförmiddagen den 11 mars anordnades säsongens ledarkickoff och materialet (bildspel) finns nu publicerat på ledarsidan, under flik ”dokument”. I bildspelet finns även de filmer som visades inkluderade. En del av dessa fillmklipp passar även visa vid tex. föräldramöten. Förmiddagen gästades av våra idrottskonsulenter från RF-SISU som höll ett seminarie kring ”ny syn på träning och tävling”. Det var givande diskussioner och vi fick en hel del tänkvärdheter med oss att fundera vidare på.

 

Innehållet i ledarkickoffen är en del av den värdegrundssatsning klubben gör under året. Den 9 maj har vi bjudit in PG Fahlström, en uppskattad föreläsare. PG är Universitetslektor i idrottsvetenskap och hans specialistområde är ledarskap, coaching, talangutveckling och utvecklande idrottsmiljöer. Anmälan till denna föreläsning kommer inom kort! Inte missa :)