SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
Fotboll

Välkommen till ledarsidan

Under denna sida hittar du som ledare nyheter och dokument (manualer, policys, träningstider etc). Är du inloggad på hemsidan når du även IF Hallby FKs egna Spelarutbildningsplan under flik dokument. 

 

Har du material som du vill dela med de andra ledarna i klubben. Kontakta kansliet så kan materialet laddas upp på denna sida. 

 

SvFF D på Bymarksvallen!
2023-11-24 10:00

Den 3/3 samt 7/4 (nytt datum) anordnar vi SvFF D-utbildningen här hos oss på Bymarksvallen. 

Utbildningen är det första steget i Fotbollsförbundets tränarutbildningar. 

Vi har ett begränsat antal platser så hör av er till kansliet om ni är intresserade av att gå utbildningen. Man måste delta vid båda tillfällena för att bli godkänd. 

(Utbildningen hette tidigare Tränarutbildning C).

Vid frågor kontakta kansliet. 

Ny ledarapp i SportAdmin!
2023-11-09 13:00

Nu under hösten har SportAdmin lanserat en ny app för er ledare. 

 

Den kommer med flertalet förbättringar så som följande:

  • Uppdaterat utseende, bättre mobilanpassning och mer användarvänlig
  • En helt ny Min grupp/mitt lag-sida för att enklare kunna uppdatera deltagare och hitta kontaktinformation.
  • Nu kan ledare bifoga fil direkt i utskicksfunktionen i appen
  • Snabb kommunikation vid ändring av aktivitet. Om ni ändrar tid eller datum på en aktivitet får ni nu en fråga om ni vill skicka ut ett pushmeddelande till deltagarna om den uppdaterade aktiviteten.

 

Kom ihåg att ladda ner appen om ni inte redan gjort det! 

Ledarträffen 18 september
2023-09-20 14:33

Stort tack till er ungdomsledare som deltog på måndagens ledarträff! Härligt engagemang och mycket bra diskussioner. Tillsammans med övrigt material har nu Ungdomsgruppen ett bra underlag att arbeta vidare utifrån. Ambitionen är att konkretisera vad Hallby menar med ”Så många som möjligt, så länge som möjligt” - att Hallby på ett tydligare sätt ska kunna vägleda och stötta er ledare i frågor som rör träningsmängd, lagbygge, nivåskillnader etc.

 

Dokument från ledarträffen (PP-bilder, innehållande bl.a. sammanställning av svar på frågor utskickade under våren 2023 till de äldre ungdomslagen, samt minnesanteckningar från mötet) finns uppladdande under dokument/mapp ”Material och dokument från ledarträffar” på ledarsidan (för att nå denna mapp behöver du vara inloggad på hemsidan).

 

// Ungdomsgruppen, Hallby FK

Spelarutbildningsplan IF Hallby FK
2022-04-23 15:03

Hallbys Spelarutbildningsplan finns att ladda ner på under "Dokument" på denna sida (spelarutbildningsplanen kan du endast se om du är inloggad hemsidan). Varje ledarteam får ett spiralbundet exemplar. Har inte ditt lag erhållit någon plan? Kontakta kansliet. Utbildningsplanen presenterades vid 2022 års ledarkickoff. 

 

I spelarutbildningsplanen har vi använt och inspirerats av material från ett flertal olika källor, i huvudsak Svenska Fotbollsförbundet och Coerver Coaching. Övningarna i övningsbanken är naturligtvis inget exakt facit för respektive åldersgrupp – utifrån det egna lagets nivå kan det ibland vara läge att använda övningar från en yngre eller äldre ålderskategori. Utbudet av övningar är enormt, men oavsett var du som tränare letar efter nya övningar, ska du alltid utgå från de punkter som finns nämnda i inledningen av varje åldersavsnitt (”Att träna 6-7 åringar” osv).

 

Spelarutbildningsplanen är framtagen av Hallbys utbildningsgrupp: Ingemar Hansson, 
Erik Skördåker, Lasse Larsson, Linda Svensson, Fredrik Ekvall och Tina Lindholm. Ett stort tack till detta fantastiska gäng!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/12 07:00 
Hem, 27/11 11:30 
Hem, 16/10 12:30 
Hem, 11/10 17:00 
Hem, 03/10 09:00