SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
P14

P-2014❤️Återbruk
2024-05-10 08:28

♻️Loppis på Vallen ♻️

I samband med Hallbydagen lördagen den 25 Maj har vi fått möjlighet att ordna med en aktivitet och på så vis dra in pengar till killarnas lagkassa.

 

Vi har landat i att köra ett Loppisbord. Vi är helt övertygade om att nu har massa fina saker hemma som ändå bara ligger där och och som någon annan kan få större glädje av.

 

Vi vore därför supertacksamma om killarna till träningen den 21 eller 23 maj kan ta med sig ett par grejer som just er familj kan tänka sig att avvara och där pengarna går till lagkassan.

 

Varje kille får ha med sig max 4 saker. Vi önskar även att ni prissätter dem med en liten lapp innan ni lämnar in dem. Vad ni lämnar in är helt fritt så länge ni tror att det går att sälja och det behöver kanske inte vara superstora och otympliga saker men kläder, inredning, spel, leksaker och böcker är toppen.

 

Om någon är sugen på att hänga uppe på Hallbydagen och hjälpa till lite med försäljningen vid bordet är ni varmt välkomna. Herrarnas match börjar kl. 13.00 och damernas kl. 16.00. Det kommer bjudas på grillad korv och hamburgare.

 

Det kommer en liten påminnelse inför tisdagen den 21 maj men börja gärna redan nu titta vad som finns i gömmorna där hemma! 

 

Ej sålda saker lämnas vidare till annan välgörenhetsorganisation. 

 

/Lagföräldrarna