SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK

Välkommen till Hallby P2017

Vi är ett lag med ett gäng killar som är födda 2017 som spelar fotboll och har roligt ihop.

Nu drar vi igång utesäsongen 2024!

 

Är du intresserad av att hänga på är du varmt välkommen.

Kontakta i så fall någon av oss tränare under fliken kontakt.

Träningstider hittar du i kalendern. 

 

Hoppas vi ses!

 

 

Träningsstart säsong 2024
2024-04-17 08:16

Äntligen är det dags för utesäsongen att dra igång!

Så nu på söndag startar träningen för grabbarna födda P17 på Bymarksvallen. 

 

Under säsongen kommer vi att köra söndagar 16-17 på 7 mannaplanen Södra på Bymarksvallen. 

 

Vill ditt barn vara med? Dyk upp på en träning eller maila någon av oss tränare under fliken kontakt! 

 

Med hopp om en bra utesäsong!

Hälsningar Tränarna P17!

Tack för säsongen
2023-10-25 12:00

Nu var årets utesäsong klar och vi vill tacka alla härliga barn för ett gott deltagande! 

 

Vi har hört från lite barn att de fortfarande finns ett sug att spela fotboll och vi kommer nu kunna erbjuda fotboll inomhus i bollhallen på Hallby på tisdagar 17-18 med start tisdag 31/10. Träningen kommer dock att komma med lite förbehåll. 

 

Kallelserna kommer att gå ut två dagar innan träning, detta då vi måst säkerställa att vi har tränare som kan hålla i träningen. Så håll koll på kallelserna. Inga kallelser = ingen träning. Och för er som varit med och spelat inomhus tidigare vet att ytan är begränsad vilket innebär att är intresset väldigt stort kan vi komma att behöva begränsa antalet platser och tillämpa först till kvarn på träningen. 

 

Med tanke på den begränsade ytan så är nya spelare som inte är registrerade och får kallelser av oss välkomna att spela till våren. 

 

Även om det finns förbehåll så ser vi fram emot att få tillmötesgå barnens önskan om fotbollsträning! 

 

Har ni några frågor tveka inte att höra av er. 

 

Väl mött! 

/Tränarna P17.

Nu är vi igång!
2023-03-07 13:11

Roligt att se att det är så många barn som dyker upp på våra träningar på söndagarna. Vi har bokat bollhallen till ca mitten av april och tittar man ut idag är man glad att vi kan träna inomhus ett tag till. Vi skickar alltid ut kallelser inför varje träning som vi gärna vill att ni svarar på detta för att vi lättare kan planera så att det blir en så bra träning som möjligt. För att undvika att ställa in någon träning om vi ordinarie tränare har förhinder kan det bli att vi ber någon förälder att hjälpa till att hålla ordning i leden.  

 

Klubben har börjat skicka ut fakturor ( medlemsavgift samt spelavgift) för 2023. Har ni flera ( 3 barn) barn som spelar i Hallby kan man vara familjemedlem, hör med kansliet om ni har frågor gällande fakturorna.

 

Varje lag i Hallby får tilldelat diverse uppdrag så som försäljning av toalettpapper, städdagar, bemanna cafeterian i samband med matcher etc. Vi skulle därför vilja att någon/några anmäler sig frivilligt och bli lagföräldrar till vårt lag. Lagföräldrarnas uppgift är att samordna det administrativa kring lagansvarsaktiviteterna och aktiviteter för att samla pengar till lagkassan.

 

Kommande uppdrag/aktiviteter

Det första uppdraget som behöver frivilliga är redan nu i början av april!

Städdag

Söndagen den 2 april anordnar Hallby som vanligt sin stora städdag för att fixa i ordning vår fina anläggning inför kommande säsong. Varje lag ska bidra med två vuxna. Vi tror och hoppas att vi kan få två frivilliga för detta uppdrag. Passet sträcker sig mellan 09:00-15:00 och det bjuds på fika. Meddela någon av oss tränare om du kan tänka dig att ställa upp. Dock senast 26 mars

 

Kom även ihåg att skriva upp söndagen den 23 april, då vi har tid för lagfotografering på Bymarksvallen.

 

Vi planerar att spela vår första turnering i sommar. Hagadagarna som går av stapeln 19-20 augusti.

 

Cafeterian

Vi vill även flagga för att vårt lag ska bemanna cafeterian vecka 40. Detta uppdrag återkommer lagföräldrarna till när vi har fått tillgång till veckans matchschema!

 

Har ni frågor är det bara att höra av sig till någon av oss tränare.

Vi är alla nya i detta och allt bygger på ideellt arbete och vi hoppas att vi tillsammans kan skapa en härlig och rolig fotbollsmiljö för killarna.

 

Mvh

Ledarna P17