SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK

Årets fotbollsskolan kommer anordnas måndag till torsdag under vecka 25. 

 

Fotbollsskolan är nu fulllbokad. Vill du ställa ditt barn på väntelistan, hör av dig till kansliet. 

 

Vid frågor kontakta kansliet på kansli@hallbyfotboll.se

 

/IF Hallby FK

Fotbollsskolan 2024: Välkomstbrev
2024-06-10 12:00

Hej alla deltagare och föräldrar!

 

Söndagen den 16 juni mellan kl. 15.00 - 18.00 håller vi öppet för inskrivning i Bymarksvallens cafeteria.  

 

Om ni inte redan betalat in deltagaravgiften, betala till bankgiro 198-3444 och skriv deltagarens namn på betalningen. Kostnaden är 1100 kr per barn.

 

I samband med inskrivningen får ni hämta ut boll, vattenflaska och t-shirt. Bollarna och vattenflaska märks upp hemma med vattenfast penna. Bollar och vattenflaskor tas med hem varje dag och tillbaka dagen efter. Se till att flaskan är påfylld inför varje dag.

Vi ser helst att alla registrerar sig på söndagen, men har ni förhinder finns även möjlighet till registrering på måndagen kl. 8:30.

 

Vid inregistreringen kommer ni även få med informationslappar hem inför lagfotograferingen. Fotograferingen sker på onsdagen och denna dag tar barnen med ifylld lapp och lämnar till sina lagledare.

 

Vi hoppas naturligtvis på bra väder, men man vet ju aldrig - så ta med följande utrustning och packa allt i en plastsäck i väskan om det börjar regna så inte allt i väskan blir blött:

  • Kläder efter väder (gärna en extra t-shirt, alltid överdrag och regnkläder vid behov)
  • Fotbollsskor
  • Benskydd (obligatoriskt)
  • Solkräm
  • Keps

Vi börjar klockan 09.00 alla dagar, men var på plats 5-10 minuter innan. Varje dag får alla deltagare lunch och mellanmål. Ta gärna med en frukt som extra mellanmål om energinivån sjunker. Det kommer att vara vuxna ledare på plats under hela veckan som stöttar våra ungdomsledare.

 

Det är viktigt att du alltid anmäler om barnen får förhinder eller blir sjuka. Mejla Hallbys kansli kansli@hallbyfotboll.se, märk anmälan sjukdom/förhinder fotbollsskola. Det är också mycket viktigt att ni föräldrar hör av er under veckan om något inte är bra, så att vi kan rätta till det direkt. Om ni har frågor eller förslag kan ni ringa kansliet eller säga till ledare som är på plats under fotbollsskolan.

Vi slutar klockan 14.00 alla dagar.


Fair Play och att ha roligt är det viktigaste med fotbollsskolan. Prata gärna hemma om hur man är en bra kompis och vikten av att stötta lagkompisar. Tänk också på vilket språk man använder mot andra och att aldrig säga något negativt om någon annan eller hur någon spelar fotboll. Inga vattenkrig är tillåtna.

 

Varmt välkomna till Bymarksvallen och fotbollsskolan 2024!

/ IF Hallby FK

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 05/06 18:30 
Hem, 27/05 13:30 
Hem, 27/05 13:00 
Hem, 20/05 14:00