SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
Fotboll
F11

Välkommen till Hallby F11
 
Höstsäsong
2022-07-26 15:55

Hoppas alla har det bra och njuter av ledighet. Ska bli spännande att se om vi kan ta ytterligare steg i utvecklingen under hösten. Vi är ett grymt lag och många av tjejerna visade att de tar stora kliv i sin utveckling under första halvan av säsongen. Jättekul att se.

 

Vi kör igång träning måndag 8 augusti. Samma träningstider under hösten. 18.30-20.00 på måndagar och 17.15-18.30 på onsdagar. Matcherna brakar igång 13 augusti. Det kommer att gå ut kallelser 14 dagar innan match. Hjälp oss att svara så snabbt som möjligt, tack! Ett nytt matchschema med hjälp för körning ligger under Dokument/Säsongen 2022. Där ser ni när era tjejer preliminärt är inbokade för match redan nu. Det är någon match som skjutits på från innan sommaren om någon undrar varför det är någon mer match för några av tjejerna. Vi har hållit oss till den grundplanering som gjordes innan seriestart. I vissa fall när det blivit många återbud har vi fått fylla på med tjejer som inte var inplanerade.

 

Sista matcherna är första helgen i oktober. Om vi hittar något som passar så kommer vi åka på en endags-cup under hösten, men vi får se om det blir så. Annars ska vi också försöka hitta en fredagkväll med lagmys och övernattning i bollhallen. Vi återkommer med tid för det.

 

Tränarna

Söndag 19 juni Bäckseda borta
2022-06-04 14:46

Hej!

För de som blir kallade till matcher mot Bäckseda 19 juni så är det två bortamatcher på samma dag. Vi spelar klockan 11 och 14. Samlas på Hallby kl 09.00. Mellan matcherna äter vi lite medhavd lunch och försöker hitta en badsjö om vädret tillåter. Vi kallar några extra eftersom det är två matcher. Blir en liten roligt miniturné i sommarväder hoppas vi!

 

Observera alltså att "hemmamatchen" ockå spelas borta.

 

Tränarna

Ö-bollen 10-12 juni
2022-05-29 22:25

Hej!

Detta meddelande har också skickats som mail men läggs upp som nyhet här på vår lagsida så det enkelt ska gå att hitta tillbaka till.

Med knappt två veckor kvar till cupen Ö-bollen kommer här lite mer information. Vi ser verkligen fram emot detta äventyr tillsammans med vårt härliga lag!

Allmänt
Samling sker fredag 10 juni klockan 14.45 på Hallby, avfärd kl 15.00 mot Liseberg där vi kommer tillbringa eftermiddag/kväll för att sedan fortsätta mot Öckerö.

Matcherna spelas lördag och söndag och vi har två lag anmälda (vit och blå). Mer information och spelschema hittar ni här: https://obollen.se/
Lagindelning pågår, vi återkommer.

Vi kommer vara totalt 8 st vuxna som kör och följer med laget hela helgen. Det är 26 tjejer från laget anmälda.
Utöver tränarna Johan, Christoffer, Sandra och Frida har vi vår assisterande tränare Frida Lindgren (Elins syster) samt föräldrar Sarah Sinclair (Biancas mamma), Zoran Dimoski (Annas pappa) samt Sara Rowell (Astrids mamma).

Liseberg
På Liseberg kommer vi att dela in oss i smågrupper på ca 4-5 tjejer per vuxen för att hålla koll och underlätta. Vi kommer så långt som möjligt att dela in oss i olika kategorier av åkglädje (lite/mellan/åker allt). Se gärna till att ha lisebergsappen nedladdad eftersom många köer nu är virtuella. 
Inträde och åkband är förbetalt men se till att ta med betalmedel för att kunna köpa något att äta samt om man vill handla något annat eller spela på hjul.

Cupen
Vi har två lag (vit/blå) och spelschema hittar ni här: https://obollen.se/
Vi kommer att bo i klassrum med gångavstånd till matcherna. Viktigt att ni har med er madrasser med maxbredd 90 cm då det kan vara trångt i klassrummen. Tänk på att det är förbjudet med alla former av nötter i skolorna.

Mat, disco och pengar
I cupavgiften ingår frukost lördag och söndag samt tacobuffé lördag kväll. Vi kommer förbeställa lunch lördag och söndag och betala från vår lagkassa. Den mat man får bekosta själv är kvällsmat fredag kväll (som vi köper på Liseberg), och även om man vill äta något på hemvägen på söndagen.
Säg gärna till om matallergier eller annan matinformation som vi kan behöva veta.

Lördag kväll kommer det anordnas ett disco inne på skolan, även här finns möjlighet att köpa något i kiosken.

Man får gärna ta med lite extra mellanmål, frukt och något snacks. Som vanligt kommer vi begränsa godisätande till kvällen och inte mellan matcher mm.

Tänk på att Liseberg till största del är kontantfritt. De tjejer som inte har swish/betalkort behöver därför lösa detta med kontanter via någon av oss tränare, det kan dock bli något begränsande vid tex chokladhjul...

Packlista

Matchkläder
Vattenflaska
Fotbollsskor
Benskydd
Fotbollsstrumpor x2
Målvaktshandskar (om du har)
Badkläder
Mellanmål exempelvis riskakor och frukt
Luftmadrass Max. 90cm bred
Täcke/ sovsäck
Kudde
Lakan
Nessesär 
Schampo 
Duschhandduk
Liten handduk 
Pyjamas
Myskläder
Discokläder
Regnkläder (kläder efter väder)
Underställ (kläder efter väder) 

Valfritt:
Lite godis och snacks till kvällen
Telefon, får enbart användas korta stunder
Öronproppar

 

Nu kör vi!

Hälsningar
Tränarna

Matcher och körschema föräldrar
2022-04-27 09:27

Hej!

 

Nu har vi och övriga lag i serien fått ordning på matcherna som ska spelas under våren 2022. Vi kommer kalla till matcher via SportAdmin ca två veckor före match. För att underlätta er planering har vi också upprättat ett schema (finns under "dokument" plus att vi mailar ut det idag) så ni redan nu kan titta vilka matcher som är mappade mot respektive spelare. I detta dokument ser ni också när ni som föräldrar förväntas ställa upp och köra till bortamatcher.

Även denna information lägger vi i SportAdmin.

 

Vi som ledare är tacksamma om ni noterar följande:

 

1. Ni som föräldrar ansvarar själva för att byta med varandra om ni inte kan köra till den match ni är fördelad, ni ser i schemat övriga som är kallade till match

 

2. Svara på kallelse till match snabbt, så vi kan hantera ev luckor i planeringen

 

3. Om en spelare inte kan vara med på en viss match så tackar man nej, av administrativa skäl så kan vi inte tillmötesgå önskningar om byten. Istället kommer vi att fylla på med spelare vid behov och vi är säkra på att det kommer finnas många tillfällen att spela fler matcher.

 

Vi ser fram emot en ny säsong med vårt härliga lag!

 

Hälsningar 

Tränarna