SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
F11

Välkommen till Hallby F11
 
Ö-bollen
2023-06-09 15:27

Här kommer lite information för säsongens höjdpunkt – Ö-bollen

www.obollen.se

 

LAG

F2011 kommer att ha två lag som spelar under helgen och dessa är samma under hela helgen. Följande lagindelning gäller med reservation för sena avhopp som kan leda till att vi får justera något.

 

Hallby Blå: Siri, Astrid WE, Bella, Stella, Anna, Elsa, Moa, Ruth, Tilda, Ebba vK och Ida. Ledare är Frida, Christoffer och Johan.

 

Hallby Vit: Emma, Astrid R, Elvira, Alma, Elin, Emilia, Oliva, Hana, Bianca och Molly. Ledare är Sandra, Gustaf och Olivias pappa Jonas.

 

MATCHER

Tjejerna spelar enligt schema som finns på Ö-bollens hemsida Ö-Bollen Sommar 2023 (procup.se). Tiderna gäller lördagen och vi har matcher på förmiddagen båda lagen. Sedan lottas ett nytt spelschema inför söndagen. Söndagens spelschema meddelas på lördag eftermiddag. Kan bli tidiga matcher eller senare. Oavsett stannar vi och hejar på varandra båda lagen. Vi önskar gärna att få livligt stöd under matcherna från tillresta nära och kära, var inte blyga!

 

PACKLISTA

 • Liggunderlag/luftmadrass (OBS – max 90 cm bred), glöm inte pump om det behövs
 • Kudde
 • Täcke/sovsäck
 • Necessär med hygienartiklar
 • Handduk för duschning och/eller bad
 • Sovkläder
 • Badkläder
 • Överdragskläder och gärna regnställ samt litet paraply, det kan av erfarenhet regna på västkusten
 • Matchkläder, fotbollsskor, benskydd och vattenflaska. Minst dubbla par strumpor och underställströja om det regnar
 • Tofflor och gympaskor
 • Vanliga kläder inför kvällarna (disco på lördag)
 • Mobilladdare
 • Mindre ryggsäck eller väska för att ha under dagarna
 • Öronproppar och ögonmask om man behöver för att sova skönt
 • Lite mellanmål som majskakor och frukt till lördag förmiddag (sen köper vi mer)
 • Godis till lördagkväll (här kan vi också gå till affär om det behövs för någon)
 • Fickpengar eller Swish

 

MAT
I priset ingår frukost på lördag och söndag samt middag på lördagen. Vi köper dessutom till lunch både lördag och söndag från lagkassan.

På fredagen stannar vi på Max i Borås för att käka middag.

 

AVFÄRD

 • Vi samlas kl. 16.30 på Bymarksvallen fredag 9 juni.
 • Avfärd till Ö-bollen 16.45.

All kommunikation under cupen och foton från helgen kommer ske i Föräldra-tråden på WhatsApp. Meddela någon tränare om ni inte är medlemmar.

 

GEMENSAMMA REGLER
- Alla tar ansvar för att få alla i laget att känna sig inkluderade och ha roligt ihop
- Ingen får lämna laget/området utan att ledare vet om detta
- Godis, kakor och läsk äter och dricker vi efter att sista matchen är spelad på lördag respektive söndag

- Mobiltelefoner kommer samlas in under dagarna fram till kvällen, med någon eller några kortare stunder för att höra av sig hem.

 

MATCHVÄRD

 • Ö-bollen har som krav på matcherna att det finns en matchvärd (någon förälder).
 • De ska vara på plats 15 minuter innan match och presentera sig för domaren och tilldelas en väst att bära
 • Vi kommer behöva be några av er föräldrar hjälpa till med detta under helgen

 

EVENTOMRÅDE/AKTIVITETER FÖR SYSKON

Skuttihopplandet är öppet under helgen 10.00-16.00 i inomhushall med hoppborg, skottborg, hinderbana och plan med sumofotboll.

Det finns även en fin skatepark så syskon kan gärna ta med sig skateboard/kickboard till arenan. Bakom fotbollsplanerna finns en fin badplats.

Uppdaterat matchschema
2023-06-07 22:45

Hej!

 

Vi har laddat upp ett nytt uppdaterat matchschema under "dokument". Det enda som har ändrats är att matchen som skulle spelats på midsommardagen den 24 juni har flyttats till 21 juni.

 

Vecka 25 (midsommarveckan) ställer vi in våra träningar pga fotbollsskola samt matcher som kommer att spelas på vissa vardagskvällar

 

Mvh tränarna

Presentation från föräldramöte
2023-04-11 21:21

Hej!

 

Presentationen från kvällens föräldramöte ligger nu uppladdad under "dokument". Vi kommer inom kort att börja kalla till matcher och så snart vi har fått den sista matchen bekräftad kommer vi att ladda upp ett schema här också. Under tiden står all info kring köransvar osv i kallelsen enbart.

 

Tveka inte att ta kontakt med oss om frågor uppstår

 

Hälsningar

Tränarna

Höstsäsong
2022-07-26 15:55

Hoppas alla har det bra och njuter av ledighet. Ska bli spännande att se om vi kan ta ytterligare steg i utvecklingen under hösten. Vi är ett grymt lag och många av tjejerna visade att de tar stora kliv i sin utveckling under första halvan av säsongen. Jättekul att se.

 

Vi kör igång träning måndag 8 augusti. Samma träningstider under hösten. 18.30-20.00 på måndagar och 17.15-18.30 på onsdagar. Matcherna brakar igång 13 augusti. Det kommer att gå ut kallelser 14 dagar innan match. Hjälp oss att svara så snabbt som möjligt, tack! Ett nytt matchschema med hjälp för körning ligger under Dokument/Säsongen 2022. Där ser ni när era tjejer preliminärt är inbokade för match redan nu. Det är någon match som skjutits på från innan sommaren om någon undrar varför det är någon mer match för några av tjejerna. Vi har hållit oss till den grundplanering som gjordes innan seriestart. I vissa fall när det blivit många återbud har vi fått fylla på med tjejer som inte var inplanerade.

 

Sista matcherna är första helgen i oktober. Om vi hittar något som passar så kommer vi åka på en endags-cup under hösten, men vi får se om det blir så. Annars ska vi också försöka hitta en fredagkväll med lagmys och övernattning i bollhallen. Vi återkommer med tid för det.

 

Tränarna

Söndag 19 juni Bäckseda borta
2022-06-04 14:46

Hej!

För de som blir kallade till matcher mot Bäckseda 19 juni så är det två bortamatcher på samma dag. Vi spelar klockan 11 och 14. Samlas på Hallby kl 09.00. Mellan matcherna äter vi lite medhavd lunch och försöker hitta en badsjö om vädret tillåter. Vi kallar några extra eftersom det är två matcher. Blir en liten roligt miniturné i sommarväder hoppas vi!

 

Observera alltså att "hemmamatchen" ockå spelas borta.

 

Tränarna