SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK

Hallbyfonden

Hallby-fonden
IF Hallby Fotboll vill att alla barn och ungdomar som vill ska få möjlighet att spela fotboll och känna laggemenskap i vår klubb, oavsett ekonomiska förutsättningar.

Syfte och vad fonden kan hjälpa till med
Fondens syfte är att vid behov kunna stödja de medlemmar vars ekonomi för tillfället inte klarar av de extra utgifter som fotbollen medför. Det kan exempelvis vara träningsavgifter, kostnader för träningsläger eller en cupavgift. Bidrag beviljas inte i första hand till medlemsavgifter eller andra kostnader, såsom kläder eller relaterad utrustning.

Ansökan
Man kan ansöka om ett ekonomiskt bidrag individuellt från hemmet eller via lagets tränare. Varje ansökan behandlas individuellt och med största diskretion av ungdomsansvarig samt ordförande i styrelsen och beslut fattas därefter vid nästkommande styrelsemöte. Då är varje ärende anonymiserat.

Bidra till Hallby-fonden
De som känner att man skulle vilja bidra med pengar till Hallby-fonden, privat eller via sitt företag, är välkommen att höra av sig till föreningen.


/ IF Hallby Fotbolls styrelse 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 20/05 14:00 
Hem, 17/05 15:00 
Hem, 23/04 09:59 
Hem, 21/04 08:00 
Hem, 12/04 13:00