SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK

Avgifter 2024

Medlemsavgift
Barn- och ungdom 450:-
Vuxen 700:-
Familj 900:-

Träningsavgift
6-7 år 700:-
8-12 år 1000:-

13-Senior 1200:-

KidsPadel 700:-

 

Administrationsavgift tillkommer.

 

Bollibompa och Bollkoll betalar enbart medlemsavgift. En spelare måste vara medlem samt erlagt träningsavgift för att få delta i fotbollens träning och matchspel (cup/serie). Spelare som både spelar fotboll och deltar i Kidspadel under säsongen behöver bara erlägga medlemsavgift samt träningsavgift för fotbollen. Om en barn/ungdomsspelare enbart vill delta i KidsPadel ska medlemsavgift och träningsavgift för KidsPadel erläggas.


De som ligger inne som spelare och ledare i vårat register får varje år medlemsavgift utskickat via SportAdmin.

 

Spelare som börjar efter 1 juli betalar medlemsavgift och halva träningsavgiften. 


Vill du bli medlem som padelspelare eller stödmedlem så ansöker du på första sidan under "bli medlem". Vill ni bli familjemedlemmar så kontaktar ni oss via mail, där anger ni allas personnummer och namn. Faktura skickas ut till dig efter att du ansökt om medlemskap, vi kommer inte längre ta emot medlemsbetalningar via swish.

Medlemskap sträcker sig från 1 Januari t o m 31 December varje år.

 

IF Hallby Fotboll har ett försäljningsuppdrag som är obligatoriska för fotbollsspelare, det innebär försäljning av en årsförbrukning av toalett och hushållspapper. Denna försäljning sker i mars-april varje år. Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 28/06 08:30 
Hem, 24/06 12:00 
Hem, 05/06 18:30