SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Hallby FK
Fotboll
P14

Kommande föräldrauppdrag!
2022-12-14 16:48

Hej!

 

Detta kan kännas långt borta när vi är mitt uppe i julestöket men vi lagföräldrar vill bara informera er om att vi har för lagets räkning signat upp på ett funktionärsuppdrag under Ironmanhelgen här i Jönköping.

 

Om vi klarar att bemanna uppdraget kommer det att ge laget ett stort tillskott på 6 400 kr till lagkassan, pengar som laget kommer att ha stor glädje av på exempelvis framtida cuper m.m.

 

Vi kommer att återkomma kring anmälan under nästa år men vi vill redan nu flagga upp för det aktuella datumet som är lördagen den 8 Juli. Så är ni inte på semesterresa den veckan lägg gärna redan nu en bokning i er kalender.

 

Vi har fått ett roligt uppdrag som innebär att vi ska ta emot alla tävlande när de checkar in sina cyklar på östra torget inför söndagens tävling, de kommer vara nervösa, lite vilsna men väldigt glada och vi ska hjälpa dem tillrätta samt säkerställa att allt går rätt till. 🚴‍♀️🚴

 

Som sagt, mer information kommer under våren men vet du med dig redan nu att detta vill jag inte missa att vara en del av får du gärna maila mig direkt, bernstrom2015@gmail.com

 

Vi lagföräldrar vill även passa på att tacka lagets fantastiska tränare för en fin säsong!

 

Och önska er alla God Jul & Gott Nytt År!

 

Annie, Lena & Sophie